Scoala de soferi Nelit – Politica de confidentialitate

Va multumim pentru timpul acordat citirii informatiilor de mai jos.
Conform ‘’ Legii nr. 677/2001 ‘’ pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata; ‘’ Legii nr. 506/2004 ‘’privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si ‘’ Regulamentului UE nr.679/2016‘’ privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (si de abrogare a Directivei 95/46/CE), avem obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alte persoane si de a le utiliza numai pentru scopurile convenite.
In aceasta pagina de ” Politica de confidentialitate ” se specifica ce tip de informatii sunt colectate si cum sunt ele folosite.
Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea integrala a acestor reguli. Vizitarea in continuare a acestui site, presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Definirea termenilor

Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale, online, este
SC NELIT EVOLUTION SRL, cu sediul in Bucuresti, Drumul Taberei nr.134, Sector 6.
Cu datele de identificare – Nr. inreg.: J40 / 6205 / 2012 si CUI 30262046.
„ Regulamentul GDPR “ este Regulamentul UE 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.
„ Date cu caracter personal “ („ Date personale “) inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila.
Actualizarile si modificarile Politicii de confidentialitate sunt valabile imediat dupa afisarea in site si/sau notificarea prin email.

Ce informatii colectam?

Doar Informatiile pe care ni le furnizati voluntar, atunci cand ne contactati prin email sau prin telefon.
Astfel, ne oferiti in mod asumat informatii pe care le putem prelucra ulterior.
Aceste informatii sunt numele, prenumele, adresa de email, numarul de telefon. Optional, numele firmei dumneavoastra, daca este cazul.
Informatiile sunt colectate in mod automat, beneficiaza de stocare in condtii de maxima siguranta si sunt confidentiale, acestea nefiind prelucrate de terte persoane in scopuri comerciale si de marketing.

Fisiere Cookies

Site-ul Nelit.ro foloseste cookie-uri atat proprii, cat si provenind de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

In ceea ce numim „web 2.0”, „cookie”-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni) – generandu-se astfel flexibilitatea „cosului de cumparaturi” (accesarea preferintelor vechi prin accesarea butonului „inainte” si „inapoi”)
Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.
Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;
Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Care este durata de viata a unui cookie?
Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente’). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?
Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/ furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc „third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Aceste cookie-uri pot proveni de la terti.

 

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Datele personale solicitate sunt folosite strict pentru a putea asigura o buna functionare a serviciilor pe care vi le oferim, precum si pentru informarea despre serviciile noastre, solutionarea cererilor, intrebărilor sau a reclamatiilor.
Datele sunt stocate si prelucrate de catre SC NELIT EVOLUTION SRL, cu respectarea legislatiei aplicabile cu privire la confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal.

Care este termenul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastra?

In privința datelor pe care ni le oferiti voluntar, temeiul legal este „ luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract“ (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si „ pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract “ (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul UE 679/2016).
Conform legislatiei actuale si Regulamentului GDPR aplicabil din 25 mai 2018, consimtamantul dumneavoastra nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau in interes legitim.
Cat despre datele colectate automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul.
In clipa in care accesați site-ul, va dați in mod implicit consimtamantul in privinta prelucrarii datelor dumneavoastra personale.

De ce colectam datele dumneavoastră personale?

SC NELIT EVOLUTION SRL poate folosi informatiile dvs. personale in următoarele scopuri:

1. pentru a va permite sa accesati si sa utilizati serviciile noastre
2. pentru a va facilita cereri sau intrebări prin formulare de contact sau de e-mail
3. pentru a comunica cu dvs. prin intermediul notificarilor si actualizarilor, inclusiv prin trimiterea de informatii despre produse si servicii despre care consideram ca va intereseaza
4. pentru a pregati incheierea unui contract

Cat timp pastram datele dumneavoastra personale

Pastram datele cu caracter personal doar atat timp cat este necesar pentru scopul convenit si in conformitate cu termenul legal.
Datele sunt pastrate in dulapuri securizate la sediul firmei Strada Dr.Petre Gadescu nr.55, sector 5 si la punctul de lucru Drumul Taberei nr.132-134, Bucuresti.
Oricand doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie sterse din baza noastra de date, ne puteti solicita acest lucru printr-un email catre contact@nelit.ro sau la telefon 0766726252 / 0727726252

Transferam datele dumneavoastra personale unor terti?

Nu trimitem datele dumneavoastra personale unor terte parti pentru a fi utilizate in scopuri comerciale.
Este insa posibil sa le transmitem instantelor de judecata, parchetelor sau altor autoritati pentru a ne conforma legilor in vigoare sau unei proceduri legale obligatorii.

Care sunt drepturile dumneavoastra?

● dreptul de retragere a consimtamantului
● dreptul de a depune o plangere in faaa unei autoritati de supraveghere
● dreptul de a va adresa justitiei
● dreptul de acces
● dreptul la rectificare
● dreptul la stergerea datelor („ dreptul de a fi uitat ”)
● dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor
● dreptul la portabilitatea datelor
● dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata

Cititii aici – https://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1298 – un extras din Regulamentul GDPR 679/2016 pentru informatiii detaliate despre drepturile dumneavoastra si despre protectia in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Sunt datele dumneavoastra in siguranta la noi?

Atunci cand utilizati serviciile noastre, ne incredintati informatiile dvs.
Ințelegem ca aceasta este o mare responsabilitate si ne străduim sa va protejam datele personale, folosind in acest sens tehnologii optime.
https://www.nelit.ro/ utilizeaza certificate SSL si metode de criptare pentru pastrarea informatiilor in siguranta.
Retineti că transmisia de date prin internet nu poate fi niciodată 100% sigura si orice informatie pe care o incarcati sau o introduceti este facuta pe propriul dvs. risc.

Contactati-ne!

Daca aveti intrebari cu privire la cele de mai sus, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@nelit.ro sau sa ne telefonati la 0766726252 / 0727726252.
Va multumim!