Informatii

Aici gasesti intotdeauna ajutorul de care ai nevoie pentru a invata sa conduci si pentru a deveni un sofer de laudat!

Intrebari frecvente

Am raspuns aici celor mai comune intrebari. Daca nu ai gasit raspunsul aici, te rugam sa ne contactezi.

Legislatia actuala permite inceperea scolii de soferi cu 3 luni inainte de a implini varsta de 18 ani. Examenul pentru permisul de conducere nu se poate dadecat la implinirea varstei de 18 ani.
In Bucuresti sunt 3 trasee, cu plecare de la: Parcul Carol, Bucurestii Noi si Republica.
In timpul scolarizarii o sa parcurgeti impreuna cu instructorii nostri toate traseele posibile pentru examen!
Dupa terminarea scolarizarii puteti da examenul de permis de conducere. Daca timpul nu va permite, aveti la dispozitie 12 luni pentru a sustine examenul.
Fisa medicala – 1 an de zile, Testul psihologic – 1 an de zile, Cazierul (cu specificatia “Examen auto”) – 6 luni.
Testarea medicala se poate efectua in cadrul scolii Nelit sau la policlinicile autorizate.
Dupa inscriere, pasul imediat urmator il reprezinta efectuarea cursurilor teoretice (cursuri de legislatie la sediul Nelit). Dupa finalizarea cursurilor de legislatie rutiera incep sedintele de practica (ore de conducere auto – impreuna cu un instructor autorizat)
A doua zi dupa terminarea scolarizarii va puteti prezenta la sediul D.R.P.C.I.V. pentru sustinerea examenului de teorie. Odata cu prezentarea la examenul teoretic sunteti programat si la examenul practic in functie de locurile disponibile.
Trebuiesc efectuate minim 3 sedinte suplimentare in baza carora se elibereaza o adeverinta cu care va puteti reprograma pentru proba practica. Nu mai este nevoie sa sustineti proba teoretica din nou!

Masinile noastre. Vezi oferta de pret >

Skoda Rapid

VW Golf 7

Renault Megane

VW Golf 2018

Dacia Logan

Program preferential si prioritate la Skoda Rapid si Volksvagen Golf 7 sunt doar doua dintre motivele pentru care sa alegi pachetul VIP.