De ce sa alegi Scoala de soferi Nelit?

Pe langa dragostea si pasiunea investite in educarea multor generatii de soferi priceputi am adunat aici o lista cu cateva dintre motivele pentru care sa ne alegi pe noi.

1. Suntem firma de incredere.

Mai multe detalii aici http://www.firmadeincredere.ro/show,3998,sc-nelit-evolution-srl-brbr-coli-de-oferi

2. Avem o reputatie impecabila, inclusiv pe internet

O simpla cautare pe Google va demonstra asta. De exemplu toate voturile si comentariile de pe Facebook si Google.

3. Avem o vechime pe piata scolilor de soferi de peste 20 ani

Am evoluat impreuna cu timpul, cu voi si cu tehnologia pentru a putea oferi cele mai bune servicii si pentru a putea ajuta tot mai multi oameni sa isi obtina permisul de conducere si sa devina soferi priceputi.

4. Suntem o afacere de familie

Acest lucru ne permite sa fim atenti cu absolut toti clientii si sa oferim cea mai buna sustinere, de la pregatirea dosarului pana la orele de practica si legislatie. Elevii nostri au o rata de promovabilitate a examenului auto mai mare decat a altor scoli.

5. Masinile

Toate masinile noastre sunt intretinute la cele mai inalte standarde pentru confortul si siguranta ta si a instructorilor. Periodic inoim parcul auto cu noi modele dotate cu ultimele tehnologii disponibile.

6. Serviciile si atentia la nevoile tale

La noi o sa gasesti mereu indrumare si cele mai bune sfaturi. Te vom ajuta inca din primul moment, de exemplu iti recomandam clinici autorizate pentru avizul medical si psihologic pentru a scapa de cozi interminabile, taxe ascunse sau timp pierdut.

7. Sala de legislatie

Avem o noua sala de legislatie, mult mai incapatoare. Orele de legislatie sunt foarte importante pentru ca testul scris este prima parte a examenului pentru obtinerea permisului de conducere. Profesorul nostru de legislatie o sa-ti explice pe intelesul tau tot ce ai nevoie sa stii.

8. Suntem scoala autorizata

Am fost, suntem si vom fi mereu o scoala cu acte in regula, adica autorizata de Autoritatea Rutiera Roamana (A.R.R.) – autorizatie nr. AS0009512

9. Program prelungit

Pentru convenienta elevilor nostri avem un program prelungit in timpul saptamanii si in weekend.

10. Instructori de top

Nu este usor sa fi profesor bun. Pe langa cunostinte trebuie sa ai calitati precum rabdare, abilitate foarte buna de comunicare si chiar empatie. Instructorii nostri intrunesc toate aceste calitati.